Komende activiteiten

  • 30/09/2012 Wandeltocht
  • 20/11/2012 Vormende avond: cyberpesten
  • 03/12/2012 De sint op bezoek!

vrijdag 3 december 2010

Spetterend Swingpaleis in Spikkerelle

AVELGEM - De Ouderraad van de Sint Jan Berchmansbasisschool sloeg de nagel op de kop met dit prachtig initiatief. Een team van 12 mama’s en een ander team van 12 papa’s speelden de gekende strijd die bij het ‘Swingpaleis’ hoort. De jury …
bestaande uit 3 leden van de Ouderraad, had het niet gemakkelijk om het soms nogal nijdig mannenteam te bedaren. Ieder team had een zeer goede presentator die heel positief en minzaam de sfeer erin brachten. Toch was de overwinningsdrang groot. Maar steeds smoorden de rustbrengende en verzoenende danspasjes op het gehele podium van de ladies iedere kans tot overdrijven, kordaat in de kiem. Het netjes in 2 groepen verdeeld publiek was, net als de teams in het wit (heren) en het zwart(dames) uitgedost en naarmate de avond vorderde dol-enthousiast.

Een aantal toffe en attente meisjes van Turnclub Yzervast Heestert, onder leiding van Marleen Sissau brachten danssfeer op verschillende plaatsen in de zaal.
Maar ze brachten tijdens de pauze ook twee wondermooi acts : éénuit de musical Annie met Marleen zelf in een bijzonder bizarre hoofdrol en een heel mooie Wacko-act van Michaël Jackson.

Dit was een avondje genieten, en dit genieten ging ook op zijn elan door in de Swingfuif tot in de late uurtjes.



Team mama’s: Dominique Lust, Tini Wulbert, Eugénie Gemmerich, Sophie Lanneau, Inge Baert, Greta Messeeuw, Brenda Dendoncker, Vanessa Beert, Dorothée Debrabandere, Barbara Vangeersdaele en Sabine Cockuyt (foto’s 1,2,3,4 en 5) vergezeld van presentatrice Rebecca Vercoutere (foto 6)


Team papa’s: Steven Ledure, Jens Vanwambeke, Koen Demeulemeester, Christohe Deroo, Frank Lesenne, Koen Van Steenbrugge, Johan Hamers, Jan Declercq, Xavier Vandemeulebroucke, Karel Verhoest en Lieven Voet (foto’s 7,8,9,10 en 11) vergezeld van presentator Wim Wuytack(ook op deze).

De Jury :Mieke Bothuyne , Sabine Haelvoet en Lut Deseyn (12 en 13)

Met dank aan het publiek (14,15,16,17,18 en 19), de keurgroep van Marleen( 20,21,22 en 23) én Sonny.

dinsdag 30 november 2010 - Het Nieuwsblad - Auteur:Pol Coeman

Fotogalerij:
(klik door op de foto)
Swingpaleis 2010


Filmpjes:


Geen opmerkingen: