Komende activiteiten

  • 30/09/2012 Wandeltocht
  • 20/11/2012 Vormende avond: cyberpesten
  • 03/12/2012 De sint op bezoek!

dinsdag 15 juni 2010

Mevr. Hélène aan het woord

Het toiletblok krijgt dan toch vorm. Het dossier is afgerond, de middenschool gaat dan toch de kosten helpen dragen. In december komt er dus een nieuw wc-blok met 2 nieuwe lokalen. De nijntjesklas wordt zorgklas, toch moeten er nog steeds de nodige werken worden uitgevoerd om dit lokaal brandveilig te maken.

Er komen nieuwe gordijnen in de klassen, vooral in de computerklas meer dan nodig.

De school heet voortaan SJBB Avelgem, de 1 valt weg

Er is opnieuw een voorstel ingediend om een paneel te plaatsen waardoor de school beter opvalt. Deze keer zou het spandoek een verticaal formaat hebben. De gemeente is hier héél moeilijk van te overtuigen, het straatbeeld mag niet te druk worden.
Waarom kunnen geen extra gevaarsborden, evt knipperlichten, (aanwijzingen dat er een school is) worden geplaatst? Enkele leden vragen zich af of er geen petitie moet komen om alles verkeersveiliger te krijgen?
De opendeurdag was een succes, er zijn 2 lln meer ingeschreven dan het jaar ervoor, zonder nog de lln van schoolke Rugge erbij te rekenen.

zondag 6 juni 2010

Zomerontbijt op zondag 27 juni!!

Noteer het alvast in jullie agenda: groot zomerontbijt op zondag 27 juni!!

Mevr. Hélène aan het woord

De Nijntjes-klas moet onder handen genomen worden qua brandveiligheid. De brandweer deed zijn ronde in het gebouw en vele kasten, kamers moesten ontruimd worden en ook de kelder moet ontruimd worden.

Banken voor 5e leerjaar en kleuterklassen (tafels en stoelen) worden besteld vanaf september 2010.