Komende activiteiten

  • 30/09/2012 Wandeltocht
  • 20/11/2012 Vormende avond: cyberpesten
  • 03/12/2012 De sint op bezoek!

zaterdag 22 augustus 2009

verslag vergadering 8 juni

Martin aan het woord:
*Bus: Door de hoge onderhoudskosten is het niet meer haalbaar om busvervoer te blijven voorzien, andere investeringen zijn nu dringender en noodzakelijker. Andere pistes werden onderzocht, maar blijken niet haalbaar. Hoe zit het dan met het vervoer bij het zwemmen? Mr Fons onderzoekt de mogelijkheden of we een externe firma kunnen inschakelen, of een bus ‘lenen’. Zwemmen zal bij verdwijnen busvervoer worden aangepast. Waarschijnlijk 2 uur na elkaar ipv 1 uur.

*Wandeltocht: de werkgroep kwam een eerste keer samen op 8/6. De wandeltocht gaat door op 11/10/09 maar met een ietwat andere formule. Op 24/8 om 19:30u komt de werkgroep opnieuw bijeen op school.

*Ontbijt: takenlijst ging rond, de algemeenheden werden overlopen. Wat zal de Vlaamse kermis inhouden? We vragen na bij Mr Jens
Er wordt een apero-bar gehouden.
Wederom mooie affiche door Henk gemaakt! We hopen dat het een zonnige, lekkere zondagochtend wordt.

*Vragen van leden:

Opvang laatste schoolnamiddag? Waarschijnlijk wel, er zal een intekensysteem worden voorzien.
Voordeur: kan die niet 5’ vroeger open gaan? 5 over 8 moet de deur opengaan, gebeurt soms later, wat Mr Fons betreurt. Indien ouders hierdoor meer file hebben, waarom de kinderen voor 0.35 cent/kwartier niet naar de opvang brengen?

Na 16 jaar neemt Ciska afscheid van het Oc, ze trakteerde met een lekker glas, voor Xavier was het ook de laatste vergadering. Een welgemeende dank voor al hun inzet en trouw!!!

Mr Fons aan het woord:
Planning volgend schooljaar wordt eerstdaags beslist, 3 eerste leerjaren of niet, ouders eerste leerjaar zullen op voorhand weten of er 3 of 2 klassen zijn.
Nieuwe banken zijn besteld voor het derde leerjaar.
Meubilair voor de refter (tafels) moet nog worden beslist.
Middenschool neemt intrek in de kapel, na enkele jaren gebruik zal dit dan voor de basisschool zijn. In de kapel zullen ze een tussenverdieping creëren voor de basisschool, project in opbouw.

Eens het toiletblok verbouwd werd en de extra ruimte voorzien is, zal de middenschool daar naartoe trekken.
Ramen 2 bovenste verdiepingen moeten eerst vernieuwd worden.
Gebouw dat leeg staat: afbreken gebouw ?: stuk plafond afbreken om te zien of het gebouw stabiel genoeg is. Nieuw plafond plaatsen?: dit is een project dat niet binnen de eerste 6 à 9 jaar zal gebeuren. Er wordt volgend schooljaar beslist wat er gebeurt met dit gebouw.


Ps: Noteer in uw agenda:
24/8 om 19:30 uur: samenkomst werkgroep wandeltocht
7/9/2009 om 20:00 uur: 1e vergadering schooljaar 2009-2010

Geen opmerkingen: