Komende activiteiten

  • 30/09/2012 Wandeltocht
  • 20/11/2012 Vormende avond: cyberpesten
  • 03/12/2012 De sint op bezoek!

zondag 27 december 2009

Aan allen een gelukkig 2010!!!

Het oudercomité wenst alle kinderen, ouders, leerkrachten, medewerkers van de school en aan de directie een gelukkig 2010!!!Posted by Picasa

maandag 30 november 2009

Hij komt, hij komt, ...


De werkgroep kijkt héél erg uit naar de komst van onze goede Sint. Ze doen hun uiterste best om er weer een onvergetelijke dag van te maken. Rarara, hoe zouden de Sint en zijn Pieten dit jaar op school belanden???? foto's vind je op de website van de school

zondag 25 oktober 2009

Opvoeden van tieners

Oudercomité SJBB1, i.s.m..Gezinsbond Avelgem en Oudercomité St. Jan Berchmanscollege nodigt u uit voor een voordracht door Ilse Dewitte met als thema:
Opvoeden van tieners , moeilijk maar niet onmogelijk
Wanneer: donderdag 19 november 2009 om 20.00 uur

Waar: Ridderzaal van het College, (Kasteelstraat).

vrijdag 9 oktober 2009

Let's Walk!

Wandelsmultocht “Proef de 4 seizoenen” op 11/10/09

- het oudercomité samen met de leerkrachten van St.-Jan Berchmans organiseren een wandelsmultocht ten voordele van de lagere school en de leerlingen op zondag 11 oktober 2009. De opbrengst wordt volledig gebruikt om activiteiten te betalen voor de leerlingen of om schoolmateriaal aan te kopen.
- onder het motto "Proef de 4 seizoenen" maakt u een wandeling van 7 km. of 8,5 km. door Avelgem en onderweg wordt u per seizoen verwend met een aangepast hapje.
De kortste wandeling is ook geschikt voor kinderwagens.
- halverwege de tocht wordt u ook een drankje aangeboden, alles inbegrepen in de prijs die bij voorverkoop 5 euro bedraagt voor volwassenen en 3,5 euro voor kinderen ( de dag zelf betaalt u 1 euro meer )
- terug op school kan u nog napraten terwijl u geniet van een lekkere Ename en een broodje met worst. Ondertussen kunnen de kinderen naar hartelust ravotten op de 2 springkastelen of eendjes vissen.
- U kan ook meedoen aan de tombola waarbij u mooie prijzen kunt winnen die geschonken worden door Avelgemse handelaars.
- We verwachten u op zondag 11 oktober tussen 13u30 en 15u aan de St.-Jan Berchmansbasisschool in de Kloosterstraat in Avelgem.

Hopelijk tot dan!
't Oc

donderdag 8 oktober 2009

Verslag vergadering 7 september

Op 7 september hielden we onze eerste vergadering van het werkjaar.
Onze recrutering wierp vruchten af: 4 nieuwe leden: Wim, Lut, Rebecca en Kevin. We zijn content!!! Martin snelde door de agendapunten met als eerste onderwerp:
*Evaluatie ontbijt: het was een héél groot succes, aantallen waren haalbaar, mooie winst, maar we moeten aandacht blijven hebben voor de minpunten zoals tekorten op het buffet en er beter op inspelen: meer fruitsla, meer kaas,...
*We kunnen dit jaar tevens rekenen op 170 euro extra subsidie gegeven door de gemeente.
*Schoolfeestmaal: dit jaar wordt een ’Belgisch project’ georganiseerd in maart dat wordt afgesloten met ons feestmaal.
*Vormende activiteit:op 19/11: Ilse De Witte, opvoeden van moeilijke tieners, Els heeft reeds alles rond, dikke pluim aan haar adres!
*Sinterklaas, pannenkoekenverkoop, kalenderverkoop, ontbijt, vergaderingen, alle data en werkgroepen werden vastgelegd.
Maar onze eerstvolgende activiteit, de wandeltocht, georganiseerd door het lerarenkorps en het Oc was het allerbelangrijkste agendapunt.
*Thema dit jaar: proef de 4 seizoenen, 5 stopplaatsen, waaronder 1 grote stopplaats. Op elke plaats proeverijen voor volwassenen en kinderen.
Proeverijen bepalen, route uitstippelen, stopplaatsen organiseren, affiches, tombolaprijzen, het is nog maar een kleine greep uit de talrijke zaken die moeten geregeld worden. De werkgroep festiviteiten zet zijn beste beentje voor! We hopen u talrijk te mogen verwelkomen op zondag 11 oktober. We duimen voor een regenvrije namiddag!!!

Mr Fons aan het woord:
Dit jaar is er een nieuw thema, nieuwe kleur, eigen lied op school.
Opendeur: er was een grote opkomst, de attentie (kapstokje) voor de kinderen lag in thema van de school.
-Realisaties deze zomer: Heraanleg toegang school, grote schoonmaak, nieuwe pc-tafels, 5 nieuwe turbo-tafels in de refter voor de studie, nieuw meubilair derde leerjaar, digitale schoolborden zesde leerjaar, schilderwerken kleine turnzaal herschilderen is niet doorgegaan, kan Oc, of bereidwillige ouders, evt meehelpen tijdens de herfstvakantie? Laat het weten aan Mr Fons.
Verandering ambulant lokaal (door inrichting klas lo1c), nu op 2e verdieping = muziekklas en vergaderlokaal.
-Nieuwe organisatie zwemmen en turnen, zonder busvervoer. Zijn er nog bereidwillige ouders/grootouders om te voeren/halen, evt bus van Feniks overdag beschikbaar, Mr Fons informeert.
-Dit jaar minder kleuters, 99, geen wervingsmogelijkheden, geen lijsten beschikbaar met gegs kinderen. 5 kleuterklassen dit jaar, uren turnen en ambulante uren worden door Mevr Lien gegeven + begeleiding zwemmen 1e leerjaar.
-Lager: 289, qua cijfer ok. 13 klassen lager: 3 klassen in eerste leerjaar, 3e leerjaar grote groepen. Ambulante uren worden door 1 en dezelfde leerkracht gegeven (3 en 4, 5 en 6)
-Projecten dit schooljaar: project rond Belgie, project rond verkeer, toneelvoorstellingen, bos en zeeklas, kinderboerderij, …, MOS-logo: milieu op school, 2e deel behalen van het logo dit schooljaar.
-Bouwprojecten dit schooljaar: sanitair blok en ramen voorzijde.
-Kapel wordt nu gebruikt door de middenschool, ipv refter, ’s middags en studie.
-Busvervoer werd afgeschaft: hierdoor 2 lln minder, rij is langer geworden, extra begeleiding tot aan Texaco, opvang ’s morgens is tevens kwartier vervroegd.


Bij vragen, suggesties, opmerkingen laat ze ons weten!
We bespreken die op de volgende vergadering.
Tot binnenkort!
Martin, Katrien en Dorothéé

zaterdag 22 augustus 2009

HET OC VAN SJBB1 WERFT AAN: OC-leden m/v

Het oudercomité van SJBB1 is een vereniging voor alle ouders met kinderen in onze school.
Als oudercomité willen wij graag een brug bouwen tussen de school, de leerkrachten, de leerlingen en de ouders.
Wij organiseren jaarlijks tal van activiteiten (wandeltocht, ontbijt, sinterklaas, pannekoekenverkoop, kalenderverkoop,…) ter financiële ondersteuning van de schoolwerking en tevens een vormende activiteit voor de ouders.

Bent u een gemotiveerde ouder die graag tijd maakt om op een constructieve manier mee te bouwen aan een goede samenwerking binnen de school ?
Wil je je handen uit de mouwen steken bij onze velerlei activiteiten?
Misschien werd u wel nieuwsgierig naar wat het oudercomité allemaal doet maar twijfelt u nog of u lid wil worden? U mag altijd eens komen kijken!
Of heeft u niet zoveel tijd, dan kan u ook een “helpende hand” worden bij één van onze activiteiten.

Wij bieden:
*aangename groepssfeer, veel plezier
*werkgroepen als: wandeltocht, ontbijt, sinterklaas, pannekoekenverkoop, kalenderverkoop, vormende activiteit
*max 1x vergadering/maand
*dé manier om veel nieuwe mensen leren kennen op korte termijn
*blije kindersnoetjes op tal van activiteiten
*enkele leuke gezamelijke activiteiten

Ontbijt op school + jaarafsluitend uitje Oc















































































verslag vergadering 8 juni

Martin aan het woord:
*Bus: Door de hoge onderhoudskosten is het niet meer haalbaar om busvervoer te blijven voorzien, andere investeringen zijn nu dringender en noodzakelijker. Andere pistes werden onderzocht, maar blijken niet haalbaar. Hoe zit het dan met het vervoer bij het zwemmen? Mr Fons onderzoekt de mogelijkheden of we een externe firma kunnen inschakelen, of een bus ‘lenen’. Zwemmen zal bij verdwijnen busvervoer worden aangepast. Waarschijnlijk 2 uur na elkaar ipv 1 uur.

*Wandeltocht: de werkgroep kwam een eerste keer samen op 8/6. De wandeltocht gaat door op 11/10/09 maar met een ietwat andere formule. Op 24/8 om 19:30u komt de werkgroep opnieuw bijeen op school.

*Ontbijt: takenlijst ging rond, de algemeenheden werden overlopen. Wat zal de Vlaamse kermis inhouden? We vragen na bij Mr Jens
Er wordt een apero-bar gehouden.
Wederom mooie affiche door Henk gemaakt! We hopen dat het een zonnige, lekkere zondagochtend wordt.

*Vragen van leden:

Opvang laatste schoolnamiddag? Waarschijnlijk wel, er zal een intekensysteem worden voorzien.
Voordeur: kan die niet 5’ vroeger open gaan? 5 over 8 moet de deur opengaan, gebeurt soms later, wat Mr Fons betreurt. Indien ouders hierdoor meer file hebben, waarom de kinderen voor 0.35 cent/kwartier niet naar de opvang brengen?

Na 16 jaar neemt Ciska afscheid van het Oc, ze trakteerde met een lekker glas, voor Xavier was het ook de laatste vergadering. Een welgemeende dank voor al hun inzet en trouw!!!

Mr Fons aan het woord:
Planning volgend schooljaar wordt eerstdaags beslist, 3 eerste leerjaren of niet, ouders eerste leerjaar zullen op voorhand weten of er 3 of 2 klassen zijn.
Nieuwe banken zijn besteld voor het derde leerjaar.
Meubilair voor de refter (tafels) moet nog worden beslist.
Middenschool neemt intrek in de kapel, na enkele jaren gebruik zal dit dan voor de basisschool zijn. In de kapel zullen ze een tussenverdieping creëren voor de basisschool, project in opbouw.

Eens het toiletblok verbouwd werd en de extra ruimte voorzien is, zal de middenschool daar naartoe trekken.
Ramen 2 bovenste verdiepingen moeten eerst vernieuwd worden.
Gebouw dat leeg staat: afbreken gebouw ?: stuk plafond afbreken om te zien of het gebouw stabiel genoeg is. Nieuw plafond plaatsen?: dit is een project dat niet binnen de eerste 6 à 9 jaar zal gebeuren. Er wordt volgend schooljaar beslist wat er gebeurt met dit gebouw.


Ps: Noteer in uw agenda:
24/8 om 19:30 uur: samenkomst werkgroep wandeltocht
7/9/2009 om 20:00 uur: 1e vergadering schooljaar 2009-2010

maandag 15 juni 2009

Ontbijt op school op 28 juni


Op 28 juni serveert het oudercomité wederom een gezond, lekker en zéér uitgebreid ontbijt.
Als afsluiter van het schooljaar is het telkens een gezellig samenzijn. De kinderen zullen dit jaar hun laatste zondag van het schooljaar spelend kunnen doorbrengen op de Vlaamse Kermis. Ouders kunnen ondertussen al een aperitiefje nuttigen.
We hopen u te mogen verwelkomen op een smakelijke, zonnige ochtend!
Hopelijk tot dan?!
Het oc-team.

zaterdag 16 mei 2009



Het oudercomité wenst ook aan alle plechtige communicanten een stralende, onvergetelijke dag!!!

zaterdag 9 mei 2009

Proficiat aan alle eerste communicanten!



Het oudercomité wenst alle eerste communicantjes een stralende, onvergetelijke dag!!!

vrijdag 8 mei 2009


Het oudercomité van SJBB1, en in het bijzonder de werkgroep Sinterklaas, staat stil bij het heengaan van Steven Supply.
Jarenlang maakte onze Zwarte Piet er een erewerk van om het Sinterklaasgebeuren op een grappige en ludieke manier op te luisteren. Mede dank zij de Pieten werd het voor de kinderen steeds een onvergetelijke en plezante dag.
We leven dan ook heel erg mee met zijn familie en vrienden bij zijn veel te vroege heengaan.
We zullen onze Piet hard missen!


Verslag vergadering 4/5/2009


Martin aan het woord:
*Mr Fons overhandigde ons de gegs van een nieuw aankomend lid, Doro nodigt hem uit voor de volgende vergadering.
*Schoolvoorstelling: was een succes, de organisatie verliep vlot. De tapa’s verkochten de eerste keer meer dan de tweede keer. (nuloperatie)
*Vormende activiteit:
Ilse Dewitte komt op 19/11/09. Onderwerp: ‘opvoeden van lastige pubers, moeilijk maar niet onmogelijk’. Tips voor ouders met lagere-school-kinderen en tieners. Wordt samen met Oc middelbaar en BGJG georganiseerd.
*Spelnamiddag:
Er zijn 2 mogelijkheden: huren van spellen of georganiseerde spelnamiddag met begeleiders. Echter organisatorisch en financieel niet erg haalbaar, dus voorstel gaat niet door.
Wat dan wel? Opnieuw een wandeltocht of fietstocht, gepaard met volksspelen, sneukelroute, puntensysteem met prijzen voor de winnaars, toch een tombola?, …
Datum evenement wordt in ieder geval 11 oktober 2009.
De werkgroep komt samen op 8/6 om 19:00u met de leerkrachten om verder te brainstormen.
*Ontbijt:
Onze eerstvolgende en afsluitende activiteit is ons jaarlijks ontbijt.
De werkgroep steekt alles in elkaar om er wederom een geslaagde zondagochtend van te maken.
Is er opnieuw een rommelmarkt? Mr Fons vraagt na, het Oc staat er achter.
We zullen net als vorig jaar een aperitief-stand plaatsen op de speelplaats.
Na het ontbijt vindt er een activiteit en etentje plaats met alle leden van het oudercomité, partners en kinderen om het schooljaar af te sluiten.

Mr Fons aan het woord:

*Schoolbestuur dankt het Oc uitdrukkelijk voor alle inzet!!!
*ABC van SJBBI: jammer dat dit vlak voor de proeven viel, en jammer dat grootouders uit de boot vielen, werd opgemerkt door verschillende ouders.
*Boebs was wederom een succes.
*Er komen digitale borden in zesde leerjaar, er komen enkele nieuwe reftertafels, nieuwe banken voor het derde leerjaar en opbergmeubilair voor de kleuterafdeling
*Opknappen kleine turnzaal: nieuwe kastwand is reeds ok, nu moeten nog schilderwerken worden uitgevoerd.
*Brandtrap is geïnstalleerd, subsidies worden eerstdaags uitbetaald
*Toiletblok vernieuwen = Dit is een prioritair project dat volgend schooljaar zal worden uitgevoerd.
*Renovatie ramen ingediend, zou nog in 2009 moeten gebeuren in kader van tewerkstelling.
*Broederlijk delen: nog geen juiste opbrengst gekend.
*Waterbeleid op school: met name de kinderen de kans bieden om de ganse dag water te laten drinken. Waterfonteintjes: nog extra installaties voorzien, maar vaak vervuild, niet werkend, kinderen spelen met het water.
Optie is om de kinderen zelf een flesje water te laten meebrengen (vb vijfde en zesde lj), andere kinderen water te laten drinken uit de kraan in de klas zelf, … wordt nog verder bekeken.
*Middagtoezicht: 1 persoon is out, nu door Mevr Linda en Mevr Marylene opgevangen, maar de school is op zoek naar een vrijwilliger om het middagtoezicht te doen (of evt interne verschuiving). Kent iemand vrijwilligers?
*Onthaaldag: aankondiging gebeurde via folder/uithangborden, was héél succesrijk, 19 inschrijvingen gedurende die dag.
*3 klassen in eerste leerjaar, grote groepen in derde leerjaar,extra lokaal, … dit zijn allemaal uitdagingen voor het nieuwe schooljaar waarover momenteel nog beslist moet worden.
*28/8:onthaaldag nieuwe schooljaar, tussen 16:00 en 18:30 uur

Vragen door de leden:
*Zal het busvervoer blijven bestaan? nog geen idee, via Delrue evt bus huren, maar nog geen concreet nieuws. Momenteel ’s morgens maar 3 lln, ’s avonds zijn er meer, maar het SJBB2 heeft vooral nood aan een bus. Zou echter een grote verliespost worden.
*Wanneer is het eerste communie volgend schooljaar? Op 9 mei 2010

Bij opmerkingen, vragen, suggesties, kruip in uw pen/pc, wij bespreken ze op onze volgende vergadering die doorgaat op 8 juni.
Martin, Katrien, Dorothée


zaterdag 11 april 2009

zaterdag 14 maart 2009

En toen werd het eindelijk lente!!!







Verslag vergadering OC 2 maart 2009

De voorzitters aan het woord:
*Schoolvoorstelling: Hele leuke reacties van de ouders bij de eerste voorstelling. De organisatie van de bar moet beter bij de volgende voorstelling. Er zullen opnieuw tapa’s geserveerd worden.
*Studie op school: Ondertussen is studie op school een feit. Er zal worden bijgestuurd waar nodig.
*Vormende activiteit schooljaar 2009-2010: Via het VCOV kregen we een uitnodiging voor de voordracht van Ilse Dewitte rond ‘opvoeden van tieners’. Kunnen we dit volgend jaar ook organiseren, en hiervoor evt samenwerken met de middenschool? Els Raepsaet nam ondertussen al contact op met Ilse Dewitte, dit wordt volg vergadering hernomen.
*Wandeltocht, fuif, sneukeltocht, quiz,…: enkele ouders en leden hadden het voorstel geuit een fuif te organiseren in Spikkerelle, georganiseerd door het Oc, voor de ouders. Voorlopig weinig enthousiasme te vinden tijdens de vergadering, misschien kunnen we hier nog eens dieper over nadenken?
*De spelnamiddag krijgt echter wel al vorm, deze zou de wandeltocht vervangen en in de winter plaatsvinden, op een zondagnamiddag, met koffie en taart.
*Ontbijt of brunch: Door het ontbreken van een keuken en kookplaat denkt men niet dat het haalbaar is een brunch te organiseren, daarom houden we het bij ons traditionele ontbijt. Zal er opnieuw een rommelmarkt zijn? Hangt af van de leerlingenraad, Mr Fons informeert. Martin bakt echter wel eieren voor de leden van het Oc, zodat we er kunnen ‘invliegen’ ;o)
De werkgroep spreekt onderling af om al eens samen te komen.

Mr Fons aan het woord:
*Extra ruimte voor de school, vergaderingen hierrond zijn aan de gang (extra klas, studieruimte, …)
*Op school zijn ze volop bezig met de voorbereiding van de opendeurdag op 25/4.
*Het huidige leerlingenaantal geeft al volgende mogelijke verschuivingen weer voor volgend schooljaar:
-9 lestijden minder bij de kleuters (8 kleuters minder, wat 1 kleuterklas minder betekent volgend schooljaar, er komt dan wel meer kleuterturnen). Reden kleuterdaling??? Wij hebben quasi geen recruteringsmogelijkheden, andere scholen wel…
-Lager: 12 kinderen meer, hierdoor 15 lesuren meer, wat hierdoor kan veranderd worden is nog niet vastgelegd, evt 3 klassen in het eerste leerjaar???
*Busvervoer: momenteel een verliespost, het college stopt met busvervoer en willen de bus overdragen aan de basisschool. Hoog kostenplaatje, nieuwe chauffeur moet worden gezocht. De bus wordt nu gebruikt voor het zwemvervoer en de ochtend-(7-tal kinderen) en avondrit (20-tal kinderen). Zullen we hierdoor lln verliezen indien de bus verdwijnt?
Vzw in de school in Vichte opgericht die het kostenplaatje, onderhoud, organisatie draagt van het busvervoer. Mr Fons vraagt na hoe dit lukt.

Vragen door de leden:
*Is er vroeger ooit al aan gedacht vroeger te beginnen met Franse les, vb 3e leerjaar? Moet schoolbeslissing zijn, taalbeleid is nog niet uitgestippeld, van het ministerie ook geen echte richtlijnen hierrond.
*Hulp bij de communies:
10/5: eerste communie: Ann, Els, Katrien, Doro, Nathalie
17/5: plechtige communie: Patrick, Els, Mieke, Katrien (?)
*Is er mogelijkheid om in de namiddag te komen kijken naar het optreden? Eerst kijken hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn, ondertussen al in de brief naar de ouders vermeld dat dit kan.

Bij opmerkingen, vragen, suggesties, kruip in uw pen/pc. Wij bespreken ze op onze volgende vergadering die doorgaat op 4 mei.


Martin, Katrien en Dorothée



donderdag 22 januari 2009

verslag vergadering Oc 12 januari

Bij een gesmaakte nieuwjaarsdrink, verzorgd door Nathalie en Dominique, met hele lekkere hapjes en drankjes, toastten we op het nieuwe jaar.

Martin aan het woord:
*Evaluatie vormende activiteit: héél lage opkomst, ondanks het interessante onderwerp. Kunnen we bij de volgende vormende activiteit misschien samenwerken met vb de bibliotheek of de middelbare school? Ander voorstel: voordracht doen rond ‘gamen’.
Misschien een spellenavond of spelnamiddag organiseren om zo nog eens gezelschapsspellen te spelen en/of te leren kaarten.
*Kalenderverkoop: zelfde aantal als vorig jaar, mooie opbrengst voor de school. Doordat het thema ‘seizoen’ beperkt was, minder verscheidenheid aan tekeningen. Thema misschien meer concreter uitwerken per klas, vb één klas tekent rond schaatsen, andere rond het bos, …
*Grootouderfeest: reacties waren: “zo ontzettend goed”, “mogen de ouders het niet zien ?”, “ al dat werk voor slechts 1 optreden”, … Door de zaalcapaciteit helaas niet mogelijk…
*Op 6 februari, op 15 februari , 20 maart zal het oudercomité hulp bieden bij de voorstellingen en het schoolfeestmaal. De taakverdeling werd opgesteld.
*Sinterklaas: Alles zeer positief, iedereen content, origineel met de brandweer, leuke dag, …
Er was véél hulp door Oc-leden: schitterend gedaan!!!
*Kerstrapporten: Glühwein was wederom een succes, de 'Music for Life'-actie geeft wel geluidshinder, misschien volg jaar de kinderen apart zetten, of eens zonder muziek, andere actie doen, …?
De geluidsopname van het afgeven van het geld tijdens de Music for life -uitzending proberen op de schoolsite zetten?
*Weblog: alles ok, telling van het aantal bezoekers zou wel ideaal zijn, er werden nog maar weinig reacties geplaatst.

Mr Fons aan het woord:
*Paneel met naam van de school : nieuwe logo’s nog niet vastgelegd, dus nog niets concreets
*Opvang/studiemogelijkheden: Tijdens de week van 16 feb wordt een proefweek gehouden. Is vnl nodig voor de kinderen die tot laatst in de opvang blijven. Wat is de eigenlijke interesse hiervoor, over hoeveel kinderen gaat het?
*Welzijnszorg: 15 geschenkmanden aan het OCMW, resterende bedrag wordt op de rekng van het OCMW gestort.
*Er zijn reeds 2 vrijwilligers voor klussen op school, is er nog interesse?
*Functieomschrijving per job opgemaakt en voorgesteld + later evaluatie, functioneringsgesprek
*Doorlichting: niet voor dit schooljaar, nieuwe wetten, nieuwe normen
*Enqûete voor de uitbreiding van de gok-uren ging rond.
*Brandtrap is geplaatst, leuningen in de inkom zijn verhoogd, nu nog de toegang tot de brandtrap (nieuwe ramen eind januari), daarna dossier renovatie ramen indienen.
*Gezonde school: do 15 wordt er een fitometer geinstalleerd, dansen op school blijft bestaan.

Vragen door de leden:
*Rij op woensdagmiddag, probleem? Kinderen zijn soms te laat beneden om mee te zijn met de rij. Er wordt aan gewerkt om de kinderen zo snel mogelijk beneden te krijgen.
*2e kleuter: te weinig info rond de kinderen, geen schrift meer in de boekentas. De mails naar de klas worden gelezen, dus dit kan een manier zijn om extra te communiceren met de leerkrachten.
*Zeer mooi nieuwkaarskaartje!!!
*Dikke bedank aan alle helpers die meehielpen op 5/12 met het Sinterklaasgebeuren.

Onze volgende vergadering gaat door op 2 maart om 20:00 uur.

Bij vragen of opmerkingen, suggesties of onduidelijkheden, aarzel niet om te reageren.

Martin, Katrien en Dorothée


vrijdag 9 januari 2009

12 januari vergadering oudercomité

Onze eerste vergadering van het jaar vindt plaats op 12 januari vanaf 19:30 uur in de refter.Zin om er bij te zijn? U bent van harte welkom om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Vanwege de voorzitters en het voltallige oc-team,

Martin, Katrien en Dorothée