Komende activiteiten

  • 30/09/2012 Wandeltocht
  • 20/11/2012 Vormende avond: cyberpesten
  • 03/12/2012 De sint op bezoek!

zaterdag 15 november 2008

Verslag vergadering oc 6 oktober

Een ietwat vreemde vergadering zonder de directeur, want we hadden héél wat vragen aan hem te stellen. Maar Martin heeft dat woensdag handig opgelost en we hadden snel onze antwoorden.
Inmiddels zijn de pannenkoeken verkocht en wat zijn we trots met het resultaat: we verkochten maar liefst 1064kg!!! Een waar record! Zou het proevertje dat je dinsdagochtend kreeg daar voor iets tussen zitten? Geef toe, ze zijn héél erg lekker! We danken alle kinderen, ouders, leerkrachten en sympathisanten voor de massale aankoop. Donderdag 23/10 worden ze meegegeven aan de kinderen. Laat het u vooral smaken!!!
De vormende activiteit gaat dit jaar over obesitas en zal plaatsvinden op 27/11 om 19:30 uur. 2 sprekers komen ons meer uitleg geven over o.a. gezonde voeding, de noodzaak van lichaamsbeweging, preventie. De uitnodiging volgt binnenkort.
Er gebeurt ondertussen al veel voorbereiding voor onze eigen web-log. We hopen dat we in november onze eerst online bezoekers mogen verwelkomen. Henk werkt aan een eigen logo, Lot toonde zich al héél gedreven qua voorbereiding. We kijken er naar uit!
Ongetwijfeld hoorde u dat de veiligheid van kinderen op de weg naar school een actueel probleem is geworden. De klaar-overs zullen geen dienst meer doen aan de gevaarlijke oversteekpunten (decreet in voege per 1/1/09, maar in Avelgem reeds nu van toepassing). Misschien kan de politiezone Mira op gevaarlijke oversteekpunten politietoezicht houden? Een vergadering is gepland, zien wat er uit de bus komt. Toch pogen we een actie op touw te zetten.
Al enkele malen werd de vraag gesteld of er geen studiemogelijkheid kan geboden worden voor de kinderen van de lagere school. De school wil dit wel overwegen maar door plaatsgebrek is dit momenteel (nog) niet mogelijk.
Op 21/11 neemt het Oc van SJBB1 voor de derde keer deel aan de zwemmarathon in Zwevegem. Hebt u zin om ook met ons mee te zwemmen? Laat het ons snel weten, hoe meer zwemmers, hoe beter de resultaten.
De eerste proeven zijn achter de rug, de herfst deed zijn intrede en de herfstvakantie is nu niet meer veraf. Geniet van een weekje herfstplezier met de kinderen!

Eerstvolgende afspraak op maandag 17/11 om 20:00 uur in het medialokaal van onze school.
Misschien tot dan?!
Martin, Katrien en Dorothée

Geen opmerkingen: